KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Doura Tygokazahn
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 24 February 2012
Pages: 147
PDF File Size: 16.95 Mb
ePub File Size: 3.25 Mb
ISBN: 313-8-78200-983-7
Downloads: 90985
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Terg

Home About Help Search. Noot van de redactie: Don’t have an account? Om de beurt, terwijl de anderen niet kijken. Tot slot zijn er lijsten opgenomen van kwaliteiten en vervormingen.

Je kunt het ook individueel gebruiken als een hulpmiddel voor handleixing. Het vraagt bijvoorbeeld om moeilijkheden als van de zes spelers er een telkens de vervormingen krijgt toegespeeld. Wat willen ze het liefste doen?

Kinderkwaliteitenspel

Een allergie is immers een doorgeschoten kwaliteit, een teveel van het goede. Please enter the message. Daarna bespreek je hun keuze handlelding jouw keuze en de eventuele verschillen. De auteur van dit artikel is personal coach en werkt zelf ook veel met het kwaliteitenspel. Preview this item Preview this item.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Hoe krijg je het voor elkaar dat je kwaliteiten meer benut of juist minder, naargelang je behoefte? Als nu blijkt dat je nauwelijks voorbeelden hebt, is jouw idee van je kwaliteiten waarschijnlijk eerder een wens dan de realiteit.

Try This PDF:   SECRET AGENDA LINDA HUNT PDF

Dan neem je weer de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels: Irene, Martine, Frank en Jose bijvoorbeeld spelen dit spel:. Zo krijgt hij zicht op zijn allergie en kan hij een plan bedenken om daar in het vervolg beter mee om te gaan. De spelers pakken om de beurt een kaart van de stapel en leggen hem open op hanrleiding.

Voor je ondernemingsplan en je acquisitie onontbeerlijk!

Paul wil koste wat het kost voorkomen dat het bij een volgende opdracht weer zo hoog kwaliteitensoel. Finding libraries that hold this item Ken je je medemens?

Een voor een pak je een kaartje van de stapel en beoordeel je of je deze kwaliteit: Your rating has been recorded. De overige kaarten komen op een stapel te liggen.

Anderen vragen deze hele exercitie ook eens te doen, met hun visie op jouw kwaliteiten. Please enter recipient e-mail address es. Gebruik ik veel en wil ik minder gebruiken.

Het kan zijn dat een kaart van jouw lijstje al is weggehaald, maar dat maakt niets uit. Is je allergie bijvoorbeeld ‘verkwisting’, dan kan daar als kwaliteit ‘generositeit’ onder zitten.

Een voor een pak je een kaartje van de stapel en beoordeel je of je deze kwaliteit:. Please verify that you are not a robot. Cancel Forgot your password?

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Vervolgens begint het spel. Please enter your name. Het is wel aan te raden:. Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Hij heeft zich regelmatig moeten verbijten en een keer is het echt tot een woordenwisseling gekomen. Waarom word je zo gek kwalititenspel die?

Try This PDF:   KEEP IN STEP WITH THE SPIRIT J.I.PACKER PDF

The name field is required. De samenwerking op zich ook, maar af en toe ‘clasht’ het ook behoorlijk. Om meer zicht te krijgen op deze keuze, pakt ze het kwaliteitenspel erbij. Eerst maakt ze een selectie op grond van haar zeven beste kwaliteiten. Deze is het negatief tegenovergestelde van jouw uitdaging.

Ze willen elkaar feedback gaan geven op elkaars kwaliteiten en valkuilen. Het is wel aan te raden: Dan worden de kaarten die op de lijstjes staan uit het spel gehaald.

Kinderkwaliteitenspel (Kit, ) []

Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, schuiven, wegleggen enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is. Je alleen met de vervormingen bezig te houden als je lekker in je vel zit en er wat van wilt leren. Om goed te kunnen bepalen waarin zij — en haar bedrijf — zich onderscheidt van anderen, wil ze haar kernkwaliteiten op een rij zetten. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.