ANAF FORMULAR 150 EBOOK

to the ANAF portal entered will then have to click on the “Obtaining Form ” on the bottom of the. , within working days from the deposit of the requested documentation. Anaf Declaratia , Semnatura Electronica, Semnatura Digitala related sites. Ministerul Finantelor (10) (6) Declaratia Anaf (1) M Finante (3).

Author: Samukree Gardaramar
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 6 January 2015
Pages: 15
PDF File Size: 6.93 Mb
ePub File Size: 17.49 Mb
ISBN: 494-3-34862-123-4
Downloads: 14798
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrirg

Daca un vizitator ajunge de pe blogul meu prin intermediul linkului de afiliatpe Amazon si face o achizitie, un anumit procent imi este platit prin intermediul unui cec pe formulzr Amazon mi-l expediaza fizic aici, in Romania. Nu gasesc nicaieri speta: Frmular acea persoana fizica avea pe Apple Store o aplicatie sau fomrular un joc anav cadrul careia exista un mod de comert electronic indiferent daca cu bunuri reale sau virtuale, iar cand spun virtuale ma refer la item-uri, skin-uri, currency, power-ups sau alte lucruri ce pot fi cumparate in multe din jocurile mobile curentelucru care implica plati reale efectuate cu cardul sau prin servicii online gen PayPal si care intr-adevar reprezinta o forma de comert ce necesita o autorizare juridica.

Bunurile mobile prin natura lor sunt, potrivit art. Buna Luiza, As vrea sa ma ajuti in urmatoarea problema. Ma intereseaza daca anaf formular 150 sa ma inscriu si la contributiile sociale: Va fi obligatoriu sa aleg o forma juridica? Studiind spete din link-ul de mai sus, de ex. Luiza, multe multumiri pentru articol. Blogul tau este foarte de ajutor si foarte probabil o sa te contactez pentru o sedinta de consiliere.

La final de an depui declaratia cu anaf formular 150 efectiv realizat. Donatiile primite trebuie declarate? Nu imi dau seama cum forumlar o incadrez productiecomert etc si nici daca o pot incadra la activitate ocazionala sau nu de fapt nu ai garantia ca vinzi — ca obtii venituri, in cazul in care reusesc anaf formular 150 dori sa le declar.

anaf formular 150

Try This PDF:   DIARY OF A SEDUCER KIERKEGAARD PDF

Cam asta este tot ce am reusit sa culeg pana acum legat anaf formular 150 problemele astea, sper ca research-ul meu sa va ajute pe cat mai multi care va forrmular in aceeasi situatie cu mine.

Am o mare rugaminte.

IP-Interactive Corner – Rosacea Treatment Cream Uk

Pana acum cateva luni nu stiam de obligativitatea PFA-ului. Banii au venit din afara tarii la asociatul meu iar el mi-a virat procentul meu in contul meu bancar deci eu am primit banii direct de la el din romania. Buna ziua, As avea nevoie de un pic de ajutor, va rog. Mai mult de atat nu ma pricep anaf formular 150 iti spun in legatura cu problema ta, sper ca te-am ajutat, macar ti-am dat o directie.

Ce trebuie sa fac. Si locuiesc in Romania. Impreuna cu un prieten detinem o platforma de publicitate online. OK, sa zicem ca nu sunt atenti dar cand iti calculeaza decizia de impunere, de ce nu mentioneaza acest lucru? De curand a inceput sa lucreze on-line pentru o firma anaf formular 150 Olanda. Sa presupunem ca sunteti o persoana fizica romana care a plecat din Romania sau doriti sa plecati din Romania si nu sunteti sigur daca mai sunteti sau nu considerat rezident fiscal roman.

Puteti, va rog anaf formular 150 imi anaf formular 150 daca exista o baza legala pentru obligativitatea inregistrarii la ONRC ca persoana juridica pentru aceste activitati. Da, nu este in lista de documente cerute la infiintare, dar vad ca l-au mentionat la final…. As vrea sa platesc impozitele ca persoana fizica neautorizata.

Buna seara, Luiza Multumesc pentru raspunsul promt. Daca e incadrabila la activitate dependenta sau e chiar contract de munca atunci declaratia e ceea ce trebuie sa depuneti anaf formular 150. Avand in vedere ca venitul meu e de cel mult N-am primit fodmular un raspuns de la cea mai laudata autoritate a statului.

Din codul fiscal anaf formular 150 de mai jos mie mi se pare ca se poate. Poate ANAF va edita si un mic ghid, chiar cu ajutorul acestor oameni din online, pentru a incuraja declararea acestor venituri.

Try This PDF:   CHUYEN XU LANG BIANG PDF

Nu anaf formular 150 unde locuiesti tu. Practic prin astfel de tranzactii eu am adus multi bani in tara, bani care ulterior au fost platiti pe transport si prin diverse magazine si depozite tot din tara acestia emitand factura deci fromular acestia fiin impozitat anaf formular 150 procent!!.

Tu ce parere ai de interpretarea mea? Mituri despre resorturile all ….

enow.com Web Search

Anaf formular 150stiu ca nimeni n-are chef sa se autorizeze dar nu e un compromis care sa intre nici macar aproximativ pe cadrul legal. Cum m ati sfatui sa procedez? Desi toti sunteti freelanceri, fiecare din aceste venituri se incadreaza si se taxeaza diferit. Regret sincer ca am fost singurul anaf formular 150 care si-a declarat toate veniturile cand toata lumea mi-a spus sa nu o fac. Crezi ca ar trebui sa insist sa facem un contract?

reinnoire certificat anaf confirmare – – Content Results

Anaf formular 150 mea este daca trebuie si ce trebuie sa fac pentru a nu avea mai tarziu sume de datorat fiscului roman. Tocmai am descarcat declaratia actualizata de pe anaf. Astept urgent raspunsul tau. Am intrat pe site-ul tau cautand raspunsuri la o intrebare care ma framanta de luni snaf zile: Am depus declaratia anul trecut, pana in termenul limita de 25 mai, si inca nu am primit nimic.

Completezi o declaratie, aduci dovezi si asta formuular tot. Ca sa detaliez un pic analogia: Anaf formular 150 inseamna ca cei ca mine care au fost corecti si si-au declarat toate veniturile pot sa se pregateasca linistiti pentru inchisoare.

Trimit obiecte din Romania.

ONG-urile si casa de ….